Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Associacions de dones de la comarca es trobaran periòdicament per treballar plegades i sumar esforços

25 d'octubre de 2011

El Consell Comarcal de l’Anoia va organitzar el passat mes de setembre una trobada que va aplegar representants de gairebé totes les entitats i associacions de  dones de la comarca.

L’objectiu de la trobada era, principalment, el de posar en contacte les diferents d’associacions de dones, per tal de compartir experiències i afavorir la comunicació entre elles.

Hi van participar una desena d’entitats; Dones d’Igualada, Fòrum de Dones d’Òdena, Grup de Dones Nour, Dones de les tardes dels dimecres, Associació Cultural de Dones Odenenques, Dones Amb Empenta, Associació de la Dona Vilanovina, Associació de Dones de Piera i l’Associació de Dones de Masquefa.
Cada entitat va fer una presentació de la seva orientació i de les activitats que s’hi duen a terme. També hi va haver un espai de posta en comú d’idees i de propostes de col·laboració i suport en el treball associatiu.

Si bé, aquesta primera trobada era més de presentació i de coneixença entre entitats i associacions, sí que ja es va estar d’acord en la voluntat de mantenir trobades periòdiques entre les associacions i de poder prestar-se recolzament aprofitant l’experiència i els sabers de totes elles.

A la trobada hi van ser presents la nova referent territorial de l’Institut Català de les Dones, la Sra. Ivet Castaño i Vilella i el Sr. Jordi Baron i Escriche, conseller referent de l’àrea d’Igualtat, Integració i Cooperació i Desenvolupament del Consell Comarcal de l’Anoia.

Baron va voler destacar el treball tan valuós que sovint  hi duen a terme aquestes entitats, ja que, en general, esdevenen espais de relació, de promoció de la dona, de suport mutu, de col·laboració amb d’altres col·lectius ciutadans, de voluntariat, de cultura...

 

Last modified: 5 de febrer de 2018