Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

V Jornada de Llengua i Immigració de l’Anoia

12 d'octubre de 2011

El Servei Comarcal de Català de l'Anoia i el Pla de Ciutadania i Immigració organitzen la cinquena edició de la Jornada de Llengua i Immigració de l'Anoia, que tindrà lloc el dia 21 d’octubre a la seu del Consell Comarcal. L’objectiu d’aquesta activitat és intercanviar experiències docents per afavorir la millora de la qualitat de l’ensenyament de la llengua a la població immigrada.

La inauguració oficial anirà a càrrec de la directora general de Política Lingüística i presidenta del CPNL, Yvonne Griley, i del president del Consell Comarcal, Xavier Boquete. El programa inclou una ponència marc sobre l'aprenentatge de llengües i les TIC, a càrrec de Carles Cassanyes, coordinador d’ensenyament del Consorci per a la Normalització Lingüística(CPNL). També hi haurà la presentació del programa "Lletres per a tothom", a càrrec d'Assumpta Eixarch, de la Direcció General d'Immigració.
Finalment, en l'apartat d'experiències, Elena Blaya, de la Direcció General de Política Lingüística, i Carme Bové, de l’àrea d’activitats del CPNL, presentaran diversos recursos per a l'acolliment lingüístic, mentre que Llibertat Blanes i Laura Corsà, del CNL de Lleida, parlaran de l'ús de Facebook com a eina per a la dinamització de l'aprenentatge i de la wiki com a eina complementària a l'aula.
El desenvolupament del ja Jornada es podrà seguir a través de Twitter amb l’etiqueta #jorllenguaimmigracio.

El termini d’inscripció, que és gratuïta, finalitza el 19 d’octubre. Cal adreçar la sol·licitud al correu electrònic plaimmigracio@anoia.cat, especificant el nom i cognom, entitat o organisme, telèfon i adreça electrònica.

El Consorci per a la Normalització Lingüística, creat l'any 1989 com a òrgan territorial d'aplicació a Catalunya de la política lingüística del Govern, està format actualment per la Generalitat de Catalunya, més de 90 ajuntaments, 37 consells comarcals i la Diputació de Girona. El Consorci desenvolupa estratègies i accions per garantir l'extensió territorial del coneixement i l'ús de la llengua catalana.

Més informació: www.cpnl.cat

Last modified: 5 de febrer de 2018