Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Btt, marxa nòrdica, trail, visites culturals i gastronòmiques,…, el nou programa d’activitats dels The Outdoor Center

10 de febrer de 2014

Per segona vegada, The Outdoor Center, els centres d’activitats esportives a l’aire lliure a l’Anoia, editen un programa amb el recull de totes les activitats programades pels propers mesos als centres de l’Alta Anoia -Els Prats de Rei, Anoia Sud - Els Hostalets de Pierola i Castellolí. En concret es tracta de la programació de febrer a maig que inclou activitats ja consolidades com la marxa nòrdica i sortides amb btt combinades amb visites gastronòmiques i culturals però que s’incorpora dues activitats de trail o cursa de muntanya que fins ara no s’havien fet. The Outdoor Center Programa 2014[675 KB]

The Outdoor Center, promogut pel Consell Comarcal de l'Anoia sota la marca Anoia Turisme, té l’objectiu a més de promoure l’esport i l’activitat física, donar a conèixer i promocionar el territori i ho fa mitjançant la realització de rutes a mida ja sigui a peu, en btt o altres mitjans, complementades amb visites culturals i gastronòmiques a la zona.

La primera activitat tindrà lloc el diumenge 22 de febrer al Outdoor Center dels Hostalets de Pierola que inaugura la temporada amb un tast marxa nòrdica més una degustació de Hidromel, un vi de mel i patés elaborats a la comarca.
Les persones interessades en participar poden inscriure’s enviant un correu electrònic a clubnwcatcentral@gmail.com.

Les properes activitats seran l’1 de març amb un trail col·lectiu pel camí de les batalles de Prats de Rei combinat amb una xerrada de nutrició per esportistes, el 16 de març tindrà lloc una caminada popular pels camins dels Hostalets i el 29 de març un tast de marxa nòrdica més una visita a la manresana i tast del cigronet. El mes d’abril començarà amb la presentació de Tuga Trail el 5 d’abril a Castellolí, a continuació, l’endemà mateix, el dia 6 una pedalada en BTT per a totes les edats als Hostalets i el 26 d’abril un nou Tast de marxa nòrdica amb una degustació de formatges maridat amb cava.
L’Anoia Race Tour que se celebrà als Hostalets de Pierola serà la darrera de les activitats programades. La prova per excel·lència a l’Anoia, que combina esport, gastronomia i turisme, per motius tècnics ha canviat de dates i finalment tindrà lloc el 17 i 18 de maig.

A més, fora del programa, des dels The Outdoor Center s’organitzen activitats en grup i guiades per monitors especialitzats en diverses modalitats esportives. Per a més informació i inscripcions us podeu adreçar a theoutdoorcenter@anoia.cat i seguir la seva actualitat al Facebook.

Last modified: 5 de febrer de 2018