Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Campus Motor participa al programa de televisió 1mon.cat

13 de març de 2017

El passat diumenge 5 de març, la Xarxa Audiovisual Local emetia el seu programa 1mon.cat en directe des de les instal·lacions del Parc Motor i el dedicava al sector de l’automoció. El Campus Motor va tenir un paper destacat al llarg de les dues hores de programa amb les intervencions del conseller del Campus Motor i alcalde de Castellolí, Joan Serra i l’arquitecte de l’edifici, Pere Puig.

Joan Serra, va posar en valor el paratge, l’entorn natural, la disposició de polígons industrials preparats, les instal·lacions i la ubicació de proximitat amb Barcelona, “característiques que el converteixen en un pol d’atracció per a empreses del sector”. Serra va destacar el lideratge de Castellolí i del Consell Comarcal de l’Anoia que treballa per aconseguir finançament europeu per a desenvolupar a la zona el projecte “Anoia connected car living lab”, un projecte que permetrà que l’Anoia formi part de l'estratègia i de l'ecosistema de consolidació del vehicle connectat i autònom a Catalunya.

Per la seva banda, l’arquitecte de l’edifici del Campus Motor, Pere Puig, va explicar la concepció de l’edifici pensant sempre en les seves funcionalitats i la imatge interior de laboratori que es volia transmetre. L’edifici Campus Motor disposa de 2.800 m2, està equipat amb tecnologia especialitzada, amb sales multimèdia preparades per a fer-hi videoconferències i seguiment en directe de les proves del circuit, i condicionat per encabir-hi vehicles de grans dimensions, a més de reunir totes les condicions de confidencialitat, un requisit indispensable per a les empreses del sector.

Last modified: 5 de febrer de 2018