Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell de la gent gran de l’Anoia celebra la seva vuitena assemblea general

8 de març de 2017

A la trobada, a la seu del Consell Comarcal, es va presentar la proposta de pla de treball per a aquest 2017

El Consell de la gent gran de l'Anoia va celebrar dijous 2 de març la seva vuitena assemblea a la seu del Consell comarcal de l'Anoia, a la plaça de Sant Miquel d'Igualada. La trobada va començar amb la benvinguda del president del Consell de la gent gran, i del Consell comarcal, Xavier Boquete, que va explicar als assistents les obres que s'estan duent a terme a la seu, amb l'objectiu de trobar nous espais per ubicar els diferents professionals i serveis.

La secretària del Consell de la gent gran, Carla Casas, va recordar els avantatges que comporta participar en aquest òrgan i va ratificar els delegats i substituts de les entitats que en formen part i les persones que hi són a títol personal. Casas també va presentar la proposta de pla de treball del Consell per a aquest 2017.

El vicepresident, Enric Senserrich, va parlar de la memòria del Consell de la gent gran i dels objectius vigents de formació i informació, contribució a la promoció d’hàbits saludables de la gent gran de la comarca, promoció del Consell de la Gent Gran de l’Anoia com a òrgan de participació i facilitació de l’associacionisme. Entre els punts tractats es va parlar de la necessitat de realitzar formacions concretes i de curta durada, i visites d’interès per la gent gran com han estat la visita al 4DHealth o el centre de dia Montserrat; i, sobretot, el desenvolupament de la campanya “Tracta'm bé” de prevenció de situacions de maltractaments que fomenta els bons tractes a les persones grans.

A banda de consellers comarcals i alcaldes, regidors i tècnics d'ajuntaments de la comarca van participar a l'assemblea representants de l’Esplai de gent gran de Calaf, Gent Gran Montserrat Park, Fundació Privada Àuria, Dones de les Tardes dels Dimecres, Associació de Gent Gran d’Igualada, Casal d’Avis d’Òdena, Associació de Gent Gran del Bruc, Associació de Gent Gran de Vallbona d’Anoia i de la Federació de Jubilats i Pensionistes de CCOO.

Last modified: 5 de febrer de 2018