Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Nou empreses de l’Anoia acreditades com a punts d’informació turística

26 de juny de 2014

El diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Ramon Riera, va participar la passada setmana als actes d’acreditació de 9 empreses de l’Anoia com a nous punts d'informació turística en el marc del projecte que impulsa Turisme de la corporació perquè les comarques de la demarcació puguin oferir un servei d’atenció més complet al turista i visitant.

L’acte d’acreditació va tenir lloc a Igualada, a la seu del Consell Comarcal, on el diputat va estar acompanyat de la consellera de Turisme anoienca, Marijó Aubarell que van lliurar el diploma i placa acreditatius.

L’atorgament de distintius turístics vol millorar la qualitat de la informació que s'ofereix al territori i crear una xarxa d'informació turística publicoprivada. Així mateix, les acreditacions com a punt d'informació reconeixen formalment la tasca informativa i d'assessorament que molts dels establiments i serveis turístics ja estan duent a terme. El programa s'implanta a través de cicles formatius, amb sessions formatives i de coneixement de territori, i amb l'elaboració d'un catàleg de serveis i productes turístics de cada comarca.

Last modified: 5 de febrer de 2018