Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Colònies de dansa amb l’escola de dansa del Consell Comarcal

24 de juliol de 2012

L’escola de dansa del Consell Comarcal de l’Anoia ha organitzat, per segon any unes colònies de dansa amb l’objectiu de transmetre i profunditzar els coneixements de la dansa.

Les colònies han tingut lloc del 8 al 15 de juliol a Can Mogent, Llinars del Valles i hi ha participat 55 alumnes d’entre 8 i 19 anys d’edat. Alguns dels alumnes eren provinents de la mateixa escola però també n’hi havia de Barcelona, La Pobla de Segur i de l’escola Vocacions del poble de Llinars del Vallès, i és que les colònies estan obertes no només als alumnes de dansa del centre, sinó a tothom qui hi vulgui participar.

Al llarg dels 7 dies els alumnes han pogut participar de les classes de dansa clàssica, dansa creativa, dansa contemporània, dansa espanyola i hip - hop a més d’altres activitats  programades. Tots els matins els alumnes els dedicaven a la pràctica de la dansa mentre que a la tarda la programació era variada; manualitats, jocs, piscina,..., entre altres.

Per cloure la setmana, al llarg de dissabte es va preparar un Festival de cloenda per tots els pares que anaven a buscar els nens i nenes el diumenge. La directora, Elena Bernal, destaca el bon treball dels alumnes, la motivació i la bona convivència entre tots. “Ha estat una setmana plena d’aprenentatge i vivències relacionades amb la dansa i l’esport”.

L’escola de dansa del Consell Comarcal de l’AnoiaColònies de dansa amb l’escola de dansa del Consell Comarcal
L’escola de dansa del Consell Comarcal de l’Anoia és una escola reconeguda pel departament d’Ensenyament des de l’any 1990 que ofereix els estudis de dansa a alumnes des de 4 anys i sense límit.
L’ escola de dansa imparteix ensenyaments elementals i altres ensenyaments no reglats, i ho divideix en: Iniciació a la dansa per alumnes d’ entre 4 i 7 anys, Dansa per alumnes d’entre 8 i 18 anys i adults.
Les matèries que ofereix són: iniciació a la dansa, castanyoles, educació postural, clàssic, dansa creativa, dansa contemporània, dansa estilitzada, hip-hop i jazz.

Les inscripcions pel proper curs escolar es poden formalitzar a partir de l’1 de setembre a la mateixa escola al carrer Sant Carles, 83, d’Igualada.

Last modified: 5 de febrer de 2018