Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Comencen les inscripcions als cursos de Català per a adults

4 de setembre de 2013

Els Serveis de Català d’Igualada i de l’Anoia enceten un nou període de cursos de llengua catalana. Les persones que s’inscriguin per primera vegada hauran de fer una prova de col·locació abans d’inscriure’s per determinar el nivell que els correspon. I les persones interessades en el nivell D que no hagin fet el nivell de suficiència al Consorci per a la Normalització Lingüística o que no tinguin el certificat de la Direcció General de Política Lingüística també hauran de fer una prova de nivell orientativa. Les proves es poden fer els dies 5, 9 i 10 de setembre a l’edifici Ig-nova (C/Lleida, 78).

L’oferta formativa inclou cursos de tots els nivells (inicial, bàsic, elemental, intermedi, suficiència i superior) i s’ofereixen en modalitat presencial o semipresencial a través del Parla.cat. Les persones interessades a aprendre català a Internet poden assistir a la sessió de presentació del portal Parla.cat que es farà el dia 18 de setembre, a les 10 h, al Consell Comarcal de l’Anoia, a la plaça de Sant Miquel, 5.

Les inscripcions per a l’antic alumnat es faran els dies 16 (bàsic i elemental) i 17 (intermedi i suficiència) i la matrícula general es podrà fer els dies 18 i 19 de setembre.

Tots els cursos tenen places limitades i s’ofereixen reduccions de matrícula per a aturats, pensionistes, jubilats, famílies nombroses i monoparentals. Per a més informació, podeu trucar als telèfons 938048899 o 938051585 o consultar el web www.cpnl.cat/xarxa/cnlmontserrat/

Last modified: 5 de febrer de 2018