Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Nova programació de cursos per a empreses i emprenedors del Consell Comarcal de l’Anoia

9 de setembre de 2013

L’Àmbit de Desenvolupament Local i Promoció Comarcal de l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació del Consell Comarcal de l'Anoia ja ha obert el període d’inscripcions per als cursos dirigits a empreses i emprenedors que es duran a terme durant aquest darrer semestre de l’any en el marc del projecte +Empresa.

Concretament es realitzarà una jornada i dos cursos. La jornada es realitzarà el 26 de setembre i porta com a títol “Noves oportunitats de cooperació i finançament a través de l’economia social” organitzada per la Direcció general d'Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom de la Generalitat de Catalunya. La jornada està oberta al públic en general, a les empreses, entitats, representants de les administracions públiques, agents econòmics i socials, mitjans de comunicació, i persones interessades en conèixer les possibilitats de l’economia cooperativa en l’actual context econòmic. Les inscripcions s’han de realitzar directament  inscripcionscoop.emo@gencat.cat.

Els dos cursos impulsats són en l’àmbit de les noves tecnologies. D’una banda s’ha organitzat el curs “Dissenya el teu blog comercial” i d’altra banda, el curs “Creació de pàgina web d’empresa”, que s’impartiran a l’octubre, novembre i desembre i es recomana que les persones que s’inscriguin a aquests cursos tinguin coneixements d’informàtica. Les dues formacions s'adrecen a totes les empreses de la comarca i a les persones emprenedores.

Per a més informació es pot consultar la web http://www.anoiaproject.cat/cursos on s’especifiquen els continguts de cada curs, horaris i dades per a realitzar la inscripció, també us podeu adreçar al telèfon 938051585

+Empresa és un projecte de l’Àmbit de Desenvolupament Local i Promoció Comarcal de l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació del Consell Comarcal de l'Anoia que consisteix en oferir una formació específica dirigida a les persones emprenedores i a les petites i mitjanes empreses (Pimes); vinculades amb la tecnologia de la informació i la comunicació, el turisme i l'artesania alimentària.

Semestre TIC [179KB]

Last modified: 5 de febrer de 2018