Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Consell d’Alcaldes del Consell Comarcal Anoia. Abril de 2024

1 de maig de 2024

El Consell d'Alcaldes de l'Anoia va reunir-se el passat 30 d'abril de 2024 a la Seu del Campus Motor Anoia, a Castellolí, per abordar diverses qüestions d'interès per als municipis de la comarca.

Sota la presidència del Consell Comarcal, els alcaldes i alcaldesses van conèixer i abordar diferents temes centrats en el desenvolupament i millora de la comarca.

La sessió va iniciar-se amb la presentació de l'Associació Catalana de Municipis (ACM), que busca cohesionar els esforços municipals en la consecució d'objectius comuns per al progrés i el benestar dels seus habitants.

Seguidament, les tècniques del departament de promoció comarcal van exposar les noves línies i projecte d'identificació estratègies per al futur del comerç rural de l'Anoia, reconeixent la seva importància com a motor econòmic i social de la comarca.

Un altre punt destacat va ser la presentació de la campanya de prevenció de conductes de risc a Catalunya, que pretén conscienciar i educar la població sobre aquestes qüestions crucials per a la seguretat i el benestar de la comunitat.

També es va donar a conèixer l'equip de treball EAVA (Equip d'Atenció a la Vellesa de l'Anoia), destinat a proporcionar suport i assistència a la població de la tercera edat en diversos àmbits.

Altres temes tractats va ser un resum dels treballs fets en matèria de tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) amb els ajuntaments de la comarca, així com la implementació d'un punt d'accés motoritzat al Medi Natural, que busca facilitar l'accés a aquest entorn als ciutadans.

La sessió va concloure amb la presentació dels Serveis d'Atenció Tècnic-Jurídic (SATJ) als municipis, destinats a oferir suport i assessorament en qüestions legals i tècniques als governs locals.

El Consell d'Alcaldes de l'Anoia reafirma així el seu compromís amb el progrés i el desenvolupament de la comarca, posant de manifest la importància de la cooperació i el treball conjunt per aconseguir els objectius compartits.

Last modified: 1 de maig de 2024