Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

L’Escola de Dansa del Consell inaugurarà, dimecres, el nou curs, amb una exhibició oberta a tothom

20 d'octubre de 2014

L’Escola de Dansa del Consell Comarcal de l’Anoia inaugurarà oficialment, aquest dimecres, 22 d’octubre, el nou curs 2014-2015 amb una exhibició de ball en què participaran tots els alumnes del centre. L’acte, que està obert a tothom, es farà a partir de les 7 de la tarda a les instal·lacions de l’escola, situades al carrer Sant Carles, 83, d’Igualada. Després de l’exhibició hi haurà un pica-pica per als assistents.

El centre imparteix ensenyaments elementals i altres ensenyaments no reglats, dividits en: iniciació a la dansa (amb tres nivells diferents: alumnes de 4 i 5 anys, alumnes de 6 anys, i alumnes de 7 anys), dansa per a alumnes entre 8 i 18 anys, i adults.

Ofereix les matèries d’iniciació a la dansa (alumnes entre 4 i 7 anys), treball físic i educació postural (a partir dels 6 anys), dansa creativa (a partir dels 6 anys), llenguatge musical (a partir dels 6 anys), castanyoles (a partir dels 5 anys), dansa clàssica (a partir dels 8 anys), treball amb sabatilla de puntes (a partir dels 11 anys), dansa estilitzada (a partir dels 7 anys), dansa contemporània (a partir dels 11 anys), hip-hop (a partir dels 7 anys) i dansa jazz (a partir dels 7 anys).

L’Escola de Dansa del Consell Comarcal és una escola reconeguda pel departament d’Ensenyament des de l’any 1990 que compta amb professorat amb titulació superior i ofereix els estudis de dansa a alumnes des de 4 anys i sense límit, amb la possibilitat de presentar-se a les proves del Conservatori Professional de Dansa a l'Institut del Teatre per poder cursar els estudis professionals de dansa.

Trobareu més informació a www.anoia.cat/escoladedansa

Last modified: 5 de febrer de 2018