Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Dijous 7 de maig, segona xerrada sobre mobilitat internacional de l’Oficina Jove de l’Anoia – Es farà a la seu del Consell Comarcal i s’hi tractarà el treball temporal a l’estranger.

29 d'abril de 2015

L’Oficina Jove de l’Anoia ha organitzat per al dijous 7 de maig la segona xerrada del cicle dedicat a la mobilitat internacional. Amb el títol ‘Treball temporal a l’estranger’, la xerrada tindrà lloc a la seu del Consell Comarcal de l’Anoia (plaça de Sant Miquel, número 5, d’Igualada), a les 7 de la tarda.

S’adreça a persones a partir de 16 anys que estiguin interessades en feines temporals a l’estranger en èpoques com l’estiu o el Nadal i, en general, relacionades amb l’hostaleria o el turisme, ja sigui per treballar a l’estiu, per viatjar tot treballant, per conèixer un nou país, per viure una nova experiència o per practicar o millorar l’idioma.

En la sessió, que és gratuïta, s’informarà sobre els tràmits per treballar a l’estranger i les condicions en l’àmbit laboral, entre altres aspectes.
Per fer la inscripció només cal omplir el formulari que podeu descarregar en el link: https://ves.cat/mdmn

Per a més informació podeu contactar amb l’Oficina Jove de l’Anoia mitjançant el  correu electrònic, trucant al 93 805 15 85, enviant un Whatsapp al 679 96 46 69, o bé a través de les xarxes socials: Facebook i Twitter.

Last modified: 5 de febrer de 2018