Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell de la Gent Gran de l’Anoia visita Sant Martí de Tous

28 d'abril de 2015

Dins el cicle de visites als diferents municipis de la comarca de l’Anoia que el Consell de la Gent Gran de l’Anoia organitza, el passat dissabte 17 de març es va visitar la vila de Sant Martí de Tous.
A l’excursió s’hi va animar persones grans de Montserrat Parc (Bruc), Veciana, Rubió, Igualada, Òdena, etc. Amb un total de vora 40 persones, el guia que va facilitar l’Ajuntament de Sant Martí de Tous els va acompanyar pel Castell i pels bells carrers del municipi. Acte seguit, van fer un dinar de germanor al mateix poble on van poder intercanviar experiències.

El Jordi Gifre i l’Antonio López formen una petita comissió dins el Consell de la Gent Gran de l’Anoia per promocionar la coneixença dels municipis anoiencs a través de les entitats de gent gran de la comarca.

Properament, estan organitzant una nova visita al municipi de Calaf que està pensada pel proper més de juny. Les persones interessades en apuntar-s’hi ho podran fer a través dels seus casals o associacions de gent gran del municipi que són els que reben directament la informació de la sortida.

Des del Consell Comarcal de l’Anoia volem agrair la implicació dels membres del Consell de la Gent Gran de l’Anoia que fan possible aquest tipus d’activitats, així com aprofitem per agrair també la col·laboració dels Ajuntaments, en aquest cas, de Sant Martí de Tous.

Last modified: 5 de febrer de 2018