Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Campus Universitari acull una xerrada per a tots els joves que vulguin viure una experiència a l’estranger

11 d'abril de 2016

L’Oficina Jove de l’Anoia organitza, el proper 21 d’abril, una xerrada sobre tots els serveis que ofereix l’Assessoria de Mobilitat Internacional de l’Oficina Jove de l’Anoia:  Erasmus +, intercanvis juvenils, formacions internacionals, Servei de Voluntariat Europeu, treballar a l’estranger, treball de temporada, diferents voluntariats (de curta, mitjana i llarga durada), estades solidàries, viatjar de forma col·laborativa i econòmica, etc.

L’objectiu és informar i resoldre els dubtes i les inquietuds de les persones joves, i/o de les seves famílies, relacionats amb temes de mobilitat internacional. Es farà un repàs a  totes les opcions que tenen els joves per viure una experiència a l’estranger i com se’ls pot acompanyar des del servei d’assessoria de mobilitat internacional.
La xerrada anirà a càrrec de les mateixes responsables de l’oficina i tècniques en Mobilitat Internacional.

L’Assessoria de Mobilitat Internacional de l’Oficina Jove de l’Anoia és un servei d’informació, orientació, assessorament i acompanyament en mobilitat internacional amb el qual es vol donar resposta a les necessitats de cada jove.

La xerrada tindrà lloc el proper dijous 21 d’abril a les 16:00h al Campus Universitari d’Igualada. Per més informació podeu trucar a l’Oficina Jove de l’Anoia: 93.805.15.85 etx. 4 o enviar un correu electrònic a: anoia@oficinajove.cat.

Last modified: 5 de febrer de 2018