Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal de l’Anoia signa convenis amb sis ajuntaments sobre participació ciutadana, comerç i turisme

11 d'abril de 2016

L’ens donarà assistència i assessorament als consistoris en aquests àmbits.
El Consell Comarcal de l’Anoia ha signat recentment convenis amb sis ajuntaments de la comarca en matèria de participació ciutadana, comerç i turisme, amb l’objectiu de donar suport tècnic i implementar projectes en aquestes matèries.

Concretament, l’ens comarcal donarà assistència i assessorament sobre participació ciutadana als municipis de Vallbona d’Anoia, Capellades i Copons; mentre que oferirà els mateixos serveis en l’àrea de comerç i turisme a Vallbona d’Anoia, Cabrera, Sant Martí de Tous i la Torre de Claramunt.

Els convenis, que estaran en vigor durant tot aquest any 2016, impliquen la prestació de serveis als municipis beneficiaris i el desplaçament i seguiment dels projectes acordats per part dels tècnics del Consell Comarcal. Els acords per prestar aquest servei neixen de la pròpia iniciativa dels municipis, que van demanar suport tècnic a l’organisme comarcal.

El Consell Comarcal de l’Anoia disposa d’una àrea de Desenvolupament econòmic i Promoció comarcal  que té designades,  entre d’altres tasques, les de comerç i participació ciutadana i que serà qui s’encarregarà de proporcionar els serveis acordats amb els ajuntaments.

Last modified: 5 de febrer de 2018