Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal adjudica el servei de menjador escolar a l’empresa Eurest, guanyadora del concurs públic

20 de febrer de 2015

L’empresa Eurest Colectividades SL prestarà el servei de menjador escolar en 23 centres educatius de la comarca de l’Anoia després d’haver guanyat el concurs públic convocat pel Consell Comarcal. Aquest dimarts, el president del Consell, Xavier Boquete, i el representant d’Eurest Raül Giménez van signar el contracte d’aquesta concessió administrativa, en un acte que també va comptar amb la presència del conseller d’Ensenyament, Carles Castro.

El conseller Castro destaca que l’adjudicació es traduirà en importants millores en el servei com, per exemple, l’ús de productes de proximitat en els menús escolars. També es potencien les avaluacions i els controls del servei de menjador que ja es venien fent regularment, amb l’ampliació del comitè de seguiment incorporant-hi els representants de les Associacions de Mares i Pares.

D’altra banda, Castro subratlla que les bases pel concurs són fruït de la voluntat de consens del govern de CiU i ERC, que ha volgut acordar-les  tant amb les AMPA com amb la resta de forces polítiques, incorporant propostes que havien aportat.

Eurest començarà a prestar el servei de menjador escolar després de les festes de Setmana Santa, el dia 7 d’abril, als centres de la comarca. A Igualada, on el dia 7 és festiu, començarà l’endemà.

La concessió tindrà una durada de 5 anys –amb la possibilitat de prorrogar-la, any a any, fins a un màxim de 7-, amb un import anual del voltant d’1.200.000 euros.

El de l’Anoia és un dels Consells Comarcals que gestiona més menjadors escolars: ofereix aquest servei en 23 centres educatius i a un total de 1.250 alumnes, 811 dels quals disposen de beca de menjador.

L’adjudicació del servei de menjador escolar a l’empresa Eurest es va aprovar en el Ple Comarcal del 25 de novembre, amb els vots a favor del govern i l’abstenció de l’oposició.

Last modified: 5 de febrer de 2018