Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

La Pobla de Claramunt serà l’escenari de la cinquena edició de l’Anoia Race Tour

17 de febrer de 2015

El 4 i 5 d’abril arriba la cinquena edició de l’Anoia Race Tour a La Pobla de Claramunt, dos dies d’esport, gastronomia i cultura que permeten conèixer i gaudir de la comarca.

Per cinquè any, Anoia Turisme liderat pel Consell Comarcal de l’Anoia juntament amb l’empresa d’esdeveniments esportius Ocisport i l’Ajuntament de La Pobla de Claramunt organitzen aquest esdeveniment que té l’objectiu d’oferir una oferta de qualitat a tots aquells que vulguin practicar esport pedalejant, caminant o corrent, alhora que gaudeixen de la gastronomia de la zona i de les diferents propostes lúdiques i culturals preparades per l'organització. A més, enguany, l’esdeveniment compartirà cartell amb la VolCat (Volta a Catalunya per etapes amb bicicleta de muntanya d’àmbit internacional).

Com cada edició els participants a l’ART podran escollir una cursa en BTT, una cursa a peu o una caminada popular amb diferents opcions segons el nivell de dificultat. A més a més, l’activitat es combinarà amb la bona gastronomia de la zona, amb productes del territori i activitats per a tots els públics i és que l’Anoia Race Tour pretén ser un esdeveniment familiar on els acompanyants dels esportistes també puguin gaudir de l’experiència.

Les inscripcions ja estan obertes i poden formalitzar-se a www.ticketoci.net i la pàgina web d’informació www.anoiaracetour.com

L’Anoia és una comarca privilegiada pel turisme esportiu i prova d’això en són els diferents esdeveniments i activitats esportives que s’hi duen a terme, esdeveniments que com l’ART són una excel·lent promoció del territori i ofereixen la possibilitat de difondre el patrimoni cultural i natural de l’Anoia, des de la seva oferta d’allotjaments, la seva gastronomia així com les seves festes i activitat industrial.
Inscripcions i més informació: www.ocisport.net

Last modified: 5 de febrer de 2018