Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal amplia els recorreguts de bus escolar per a oferir un millor servei als alumnes de l’Anoia

8 de gener de 2020

L’ens comarcal adapta novament el servei a la demanda, afegint parades i allargant horaris, i facilitant d’aquesta manera el transport fins als centres escolars a alumnes de Piera i de Cabrera d’Anoia

El Consell Comarcal de l’Anoia amplia les parades d’algunes línies de bus escolar, amb l’objectiu d’adaptar al màxim les característiques del servei a les noves demandes dels escolars dels municipis de la comarca.

D’una banda, s’ha perllongat la Ruta A412, tant d’anada com de tornada, a la parada de la Fortesa de Piera. A més, per reforçar la Ruta A312 a Cabrera d’Anoia, s’ha incorporat una parada addicional a un quilòmetre i mig de la més propera, anomenada Cal Bota, responent a l’increment de l’alumnat en aquest punt. I, a més, a causa de l’aparició de nova demanda de transport a la urbanització de Can Mata de Piera, s’ha perllongat el servei de la línia A124 amb 10 minuts addicionals, com a solució mes idònia.

La consellera d’Educació, Carme Zaragoza, recorda que “l’Anoia compta amb molts municipis i nuclis petits i, des del Consell, tenim la responsabilitat de garantir el transport públic de l’alumnat fins als seus centres; aquesta és una tasca molt dinàmica, que implica canvis constants per donar resposta a una demanda molt canviant i que duem a terme conscients que cal prestar-la de manera sempre fiable, accessible i propera”. 

El Consell Comarcal de l’Anoia gestiona actualment 46 rutes de transport escolar, oferint servei a uns 1.700 alumnes en cadascun dels 176 dies lectius en què opera.

Last modified: 8 de gener de 2020