Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal convoca la segona trobada de la Comissió LGTBIQ+ jove de l’Anoia

13 de gener de 2020

La nova convocatòria, oberta a qualsevol jove d’entre 12 i 35 anys, tindrà lloc el proper dia 23 de gener, a les 18h

La Comissió LGTBIQ+ del Consell Comarcal de l’Anoia celebrarà la seva segona trobada el proper 23 de gener a les 6 de la tarda. D’aquesta manera, es comença a posar fil a l’agulla al treball inciat al mes de novembre quan més d’una trentena de joves van participar en la primera trobada de la Comissió LGTBIQ+ de l’Anoia, convocada per la Taula Comarcal de Professionals de Joventut del Consell Comarcal.

La comissió es va obrir a qualsevol jove d’entre 12 i 35 anys, amb l’objectiu de treballar sobre els drets de les persones lesbianes, gais, transgènere, bisexuals i intersexuals a la comarca i, tant l’equip de professionals de joventut com l’equip de govern del Consell Comarcal, valoren amb molt d’entusiasme l’alta participació a la trobada i el gran nombre de propostes sorgides durant la comissió. 

El proper 23 de gener, de 18 a 20h, s’ha convocat una segona trobada de la comissió en què s’abordaran, des de diferents grups de treball específic, temàtiques pertanyents a quatre grans àrees: Educació, formació especialitzada i acció als centres educatius; Visibilitat, orgull i acció de carrer; Comunicació, difusió i xarxes socials; i Cures, suport i atenció a les persones del col·lectiu LGTBIQ+.

La consellera de Joventut, Feminisme i LGTBI, Carme González, afirma que “resulta fonamental crear espais de debat i reflexió al voltant d’aquestes qüestions, que involucrin els més joves de manera activa i contribueixin a seguir avançant cap a la plena normalització i l’eliminació de qualsevol actitud discriminatòria”.

Per participar de la comissió, que és oberta a qualsevol jove d’entre 12 i 35 anys, no cal haver participat a la primera trobada i només cal inscriure’s mitjançant el formulari que es pot trobar a l’enllaç bit.ly/lgtbiqanoia. Per a qualsevol consulta, els interessats poden contactar a l’adreça joveslgtbiq@anoia.cat.

Last modified: 13 de gener de 2020