Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal amplia la iniciativa “nuclis amb encant” amb el mapa de Vallbona d’Anoia

22 de novembre de 2023

El Consell Comarcal de l'Anoia, a través d’Anoia Turisme, ha afegit un nou municipi a la seva iniciativa "Nuclis amb Encant". Ara ha estat el torn de Vallbona d’Anoia. Es tracta d’una col·lecció de mapes dels nuclis antics de diversos municipis de l’Anoia, amb l'objectiu de fer-los més accessibles i atractius per als visitants.

Després d'haver presentat amb èxit els mapes dels municipis de La Llacuna, Copons, Sant Martí de Tous, Piera, Castellfollit de Riubregós, Capellades i El Bruc, ara s’ha inclòs a Vallbona d'Anoia. Amb el format A3 característic, aquests mapes proporcionen als visitants una visió detallada dels nuclis de cada municipi, destacant els seus monuments, patrimoni i espais més significatius.

La iniciativa és una eina eficaç per promoure el turisme cultural a la comarca. A través de la inclusió de Vallbona d'Anoia, es busca ampliar l'oferta turística, donant a conèixer els elements únics i l'encant del patrimoni local.

El conseller de Turisme, Dani Gutiérrez, ha dit que “amb la inclusió de Vallbona d'Anoia en aquesta col·lecció, Anoia Turisme continua amb el seu compromís de posar en valor la riquesa cultural i patrimonial de la comarca. A través d'aquesta proposta, es busca que els visitants, un cop al lloc, puguin situar-se fàcilment, explorar els racons més emblemàtics i identificar els elements clau que fan que aquest nucli sigui únic”.

Anoia Turisme, amb la seva iniciativa "Nuclis amb Encant", reafirma la importància de la promoció turística a través de la valorització dels nuclis antics, contribuint a l'economia local i al foment del turisme cultural a la comarca. La inclusió de Vallbona d'Anoia en aquesta iniciativa representa un pas més en la consolidació de la riquesa i diversitat del patrimoni de l’Anoia.

Last modified: 22 de novembre de 2023