Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal celebra la taula Comarcal de Joventut de l’Anoia

31 de gener de 2017

A la trobada hi participà Marta Vilalta, Directora General de Joventut

El passat dijous 26 de gener es va celebrar, al Campus Motor de l’Anoia, la Taula Comarcal de Joventut dirigida a regidors/es i tècnics/es de joventut de la comarca.

La taula comarcal va ser liderada per la Marta Vilalta, Directora General de Joventut, Gemma Fabrés, Consellera de Joventut del Consell Comarcal, i Xavier Pérez, vicepresident de l’àrea de Serveis Personals.

img 20170126 181144

Una primera part, duta a terme per Marta Vilalta, va ser dedicada a la contextualització del nou Pla d’Actuació Territorial de Joventut de Catalunya (PATJ) i a l’explicació de les novetats que s’aniran implantant a partir d’aquest 2017, com la incorporació de tots els municipis dins del contracte - programa i la generació de grups de treball i debat entorn a diferents temàtiques d’interès comú per tal d’unificar criteris i establir línies d’actuació conjuntes. Tot plegat incidint en metodologies participatives que incloguin tots els municipis i les seves especificitats.

Per altra banda, i per tal de centrar la trobada en la comarca de l’Anoia, Mireia Medina, tècnica de la Direcció General de Joventut, i Soraya Pérez, cap del Servei Comarcal de Joventut, van fer recordatori de les necessitats manifestades per regidors/es i tècnics/es de joventut l’any 2013 i es van contrastar amb les actuacions dutes a terme pel Servei Comarcal de Joventut durant aquests anys per tal de cobrir-les i tenint en compte les prioritats que es van marcar.

Per acabar, i després de fer repassada de les necessitats detectades a la comarca i dels serveis i projectes que s’han dut a terme, els regidors/es i tècnics/es de joventut de la comarca van tornar a establir prioritats d’actuació per als propers anys que es tindran presents a l’hora de redactar el nou PATJ i s’inclouran en el Pla Comarcal de Joventut. 

Last modified: 5 de febrer de 2018