Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal de l’Anoia aconsegueix tres plans d’ocupació del SOC per a Castellfollit de Riubregós, Rubió i Sant Martí Sesgueioles

18 de gener de 2012

El Consell ha pogut contractar tres persones desocupades que ja havien esgotat la prestació i el subsidi d’atur perquè facin tasques de neteja, conservació i manteniment d’espais públics en aquests tres municipis.

El Consell Comarcal de l’Anoia ha aconseguit tres plans d’ocupació per a Castellfollit de Riubregós, Rubió i Sant Martí Sesgueioles en la darrera convocatòria del Servei d’Ocupació de Catalunya de la Generalitat. Mitjançant aquests plans d’ocupació, el Consell Comarcal ha contractat tres persones que no tenien feina i que ja havien esgotat la prestació per desocupació i el subsidi d’atur, les quals fan tasques de neteja, conservació i manteniment d’espais públics en aquests tres municipis.
Les tres persones contractades amb aquests plans -promoguts pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançats pel Fons Social Europeu- van començar a treballar el 29 de desembre i disposen d’un contracte laboral de 6 mesos al 100% de la jornada. El projecte inclou una part de formació relacionada amb les tasques específiques que duen a terme i una altra part sobre prevenció de riscos laborals.
Per als tres plans d’ocupació la Generalitat ha concedit una subvenció de 22.267,44 euros. Els ajuntaments complementen el cost del projecte fent-se càrrec de les despeses no subvencionables per plans d’ocupació.
En aquesta darrera convocatòria els candidats havien de ser persones desocupades inscrites a l’Oficina de Treball de la Generalitat i que ja haguessin exhaurit la prestació i/o subsidis per desocupació. D’acord amb la normativa que regulava aquest projecte, el nombre de places a les quals podia optar cada municipi es determinava en funció del número de persones sense feina i de persones que no reben cap prestació.
El Consell Comarcal ha fet les sol·licituds dels plans d’ocupació i en gestiona tot el procés. 

 

Last modified: 5 de febrer de 2018