Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal de l’Anoia i l’Ajuntament de Vilanova del Camí creen el Club de l’Emprenedor per ajudar les persones que volen muntar el seu propi negoci

31 de juliol de 2012

El Club té l’objectiu de ser un espai on trobar els recursos materials necessaris, ser punt de trobada entre emprenedors i fomentar els serveis, la formació, la cooperació entre  projectes i les relacions amb l’administració, entre altres.

El Consell Comarcal de l’Anoia des de l’àmbit de Promoció Comarcal i Desenvolupament Econòmic i l’Ajuntament de Vilanova del Camí, mitjançant l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació, endeguen, el proper mes de setembre, un nou servei a la comarca: El Club de l’emprenedor/a, que també compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Aquest nou servei neix fruit d’un treball de coordinació i col·laboració entre les dues institucions que al llarg de l’any, mitjançant de la xarxa INICIA, ja ofereixen assessorament a emprenedors, però que ara, amb aquest nou servei, volen donar-li un valor afegit.

Així, el Club de l’emprenedor/a d’una banda pretén ser un espai físic on la persona emprenedora pugui utilitzar les eines informàtiques disponibles, consultar bibliografia especialitzada, participar en jornades i sessions formatives i disposar de personal format en la creació d’empreses per atendre consultes i resoldre dubtes.
I de l’altra, ser un punt de trobada per a les persones emprenedores per fomentar una xarxa de contactes, la cooperació entre projectes, intercanvi d’experiències i formació, entre altres.

El Club de l’emprenedor està adreçat a emprenedors, empreses consolidades i a totes aquelles persones amb un projecte pensant en crear una pròpia empresa. El Club estarà obert l’últim dimecres de cada mes començant el dia 26 de setembre de 2012 de 10:00 a 13:00 a les oficines de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, al C/ President Companys, 1 2ª. planta i el segon dijous de cada mes de 16:30 a 18:30 a les instal·lacions del Consell Comarcal de l’Anoia, a la Plaça Sant Miquel, 5 d’Igualada

Last modified: 5 de febrer de 2018