Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal de l’Anoia contracta quatre joves en pràctiques en el marc del programa de Garantia Juvenil

10 de novembre de 2021

La durada dels contractes serà de sis mesos a jornada completa i realitzaran tasques als departaments de Turisme, Informàtica, Intervenció i Recursos Humans

El Consell Comarcal de l’Anoia ha contractat quatre joves beneficiaris del programa de Garantia Juvenil, una iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil, impulsada a Catalunya a través del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).

La durada dels contractes en pràctiques serà de sis mesos a jornada completa i es realitzaran tasques als departaments de Turisme, Informàtica, Intervenció i Recursos Humans.

Es tracta d’una iniciativa dirigida a joves inscrits al SOC i a Garantia Juvenil, amb estudis postobligatoris finalitzats com Cicles Formatius o Graus Universitaris. D’aquesta manera, se’ls dona l’oportunitat de poder entrar al mercat laboral a través d’una primera experiència a l’administració pública i realitzant tasques segons els seus estudis.

A la comarca de l’Anoia s’han obert diferents ofertes de feina repartides entre els diferents ens municipals. A banda, el Programa de Garantia Juvenil inclou més accions per a joves, com són les formacions, mobilitat internacional, ajuts per a l’emprenedoria i bonificacions a empreses, entre d’altres.

Les persones interessades en el programa de Garantia Juvenil poden demanar hora a l’Oficina Jove de l’Anoia a través del correu electrònic anoia@oficinajove.cat, trucant al 93 805 15 85, extensió 2, o bé enviant un missatge de Whatsapp al 679 964 669.

Last modified: 10 de novembre de 2021