Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal de l’Anoia i Canal Taronja Anoia emetran aquest estiu noves sessions de gimnàstica adreçades a les persones grans

21 de juliol de 2020

Són sessions d’una hora conduïdes per professionals de la comarca: 30 minuts de gimnàstica suau i 30 minuts d’exercicis de major intensitat

El Consell Comarcal de l’Anoia i Canal Taronja Anoia van iniciar l’emissió, la passada primavera i coincidint amb el confinament, de diferents sessions de gimnàstica televisada, amb exercicis assequibles per tothom, però pensats molt especialment per a facilitar l’activitat física de les persones grans en un moment de molt poca activitat i mobilitat. 

Vista la bona acollida que ha tingut la iniciativa, aquest estiu es mantindran aquestes emissions, incorporant noves sessions i exercicis. Tenen una hora de durada i es poden seguir en obert, els dimarts i els dijous d’11 a 12h, a través de Canal Taronja. 30 minuts de gimnàstica suau i els altres 30 minuts dedicats a exercicis de major intensitat, conduïts per la professional Isabel Gallego.

La iniciativa compta també amb el suport dels ajuntaments de Calaf, El Bruc, Els Hostalets de Pierola, Igualada, La Pobla de Claramunt, La Torre de Claramunt, Masquefa, Piera, Sant Martí de Tous, Santa Margarida de Montbui i Vilanova del Camí.

Last modified: 21 de juliol de 2020