Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Xerrada per a famílies “El teu fill/a té dret a estar bé”

23 de gener de 2024

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de l’Anoia, amb el suport de la Diputació de Barcelona, organitza una xerrada dirigida a famílies de joves adolescents d’entre 12 i 16 anys sobre l’assetjament escolar .

La xerrada “El teu fill/a té dret a estar bé. Eines i estratègies per acompanyar-los davant l'assetjament entre iguals” es compartiran i clarificaran situacions de risc d’assetjament i es buscaran estratègies per fomentar canvis i afavorir l’acompanyament positiu i l’autonomia dels fills/es.

El paper de les famílies en la prevenció, detecció i actuació davant l’assetjament escolar és clau per a la seva resolució. Així mateix, les famílies podran identificar quan cal buscar ajuda i quan no, l’aparició dels primers perfils de líders negatius, com els assetjadors també són víctimes, també necessiten ajuda. I sobretot com detectar les primeres situacions d’assetjament i començar a treballar-hi.

La xerrada anirà a càrrec de l’equip SEER, entitat especialitzada en Educació Emocional, Acompanyament al Desenvolupament Socioemocional i Abordatge Integral del Conflicte.

La xerrada serà en format virtual, tindrà lloc el dimarts 13 de febrer a les 18h i tindrà una durada de dues hores. Les persones interessades poden fer la  inscripció omplint el següent formulari: https://bit.ly/xerradaassetjament o anoiajove.cat

Per a més informació es pot trucar a l’Oficina Jove de l’Anoia: 93.805.15.85 ext. 2 / 679.964.669 o enviar un correu electrònic a: anoia@oficinajove.cat

Last modified: 23 de gener de 2024