Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal de l’Anoia inaugura les obres d’ampliació de la seva seu

19 de març de 2018

El Consell Comarcal de l'Anoia va inaugurar el passat divendres 16 de març les obres d’ampliació i les noves instal·lacions de la seva seu a la plaça Sant Miquel.

La inauguració va comptar amb la presència de presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, el president del Consell Comarcal, Xavier Boquete, el vicepresident 2n , Marc Castells, la diputada anoienca i membre de la Mesa del Parlament de Catalunya, Alba Vergés, consellers de l’ens i alcaldes de la comarca.

Durant la inauguració, Boquete, va subratllar la importància d’aquestes obres que han ajudat a resoldre grans mancances d’espai i permetrà millorar el funcionament general de la corporació. Va agrair el suport i la inversió feta per la Diputació de Barcelona amb la qual s’ha pogut remodelar l’edifici annex ampliant i millorant així els espais de treball i els d’atenció a la ciutadania.

La presidenta de la Diputació, va manifestar en el discurs d'inauguració la implicació de la Diputació a les necessitats d'equilibrar el territori amb bons serveis de proximitat i suport als municipis i va destacar la inversió feta a l’ens comarcal per millorar l’eficiència en els espais de treball. Conesa a més, va voler felicitar a l’ens comarcal pels diferents projectes que està duent a terme de promoció del turisme com l’Anoia Terra de Castells entre altres

El cost de les obres d’ampliació de la seu ha estat 623.570,59€ iva inclòs, finançades per la Diputació de Barcelona

Just al març del 2017, es van iniciar les obres en aquesta finca annexa a l’actual seu, situada al número 6 de la plaça de Sant Miquel per guanyar espais ampliant totes les plantes.

La planta baixa de l'actual edifici segueix mantenint l’entrada principal i única a la seu però amb les noves obres s’hi ha afegit una nova sortida a la Plaça Jaume Caresmar.

Les noves obres també ha portat una nova distribució de les diferents àrees, millorant així el servei que s’ofereix a la ciutadania i les condicions de treball dels empleats.

Prèviament a la inauguració el president del Consell acompanyat dels membres de la junta de govern es van reunir amb la presidenta per poder-li exposar nous projectes i necessitats de l’ens comarcal.

Last modified: 19 de març de 2018