Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal de l’Anoia reuneix als ajuntaments participants en el programa Treball i Formació per a impulsar la seva millora

7 de febrer de 2024

El passat 30 de gener i 2 de febrer, el Consell Comarcal de l’Anoia  (CCA) va ser l'amfitrió d'una trobada amb els ajuntaments de la Comarca de l’Anoia, participants destacats del Programa Treball i Formació. L'objectiu principal era millorar la coordinació i els canals de comunicació entre els Ajuntaments, el Consell Comarcal i els participants del programa, garantint una millor eficiència en el desenvolupament dels projectes.

La trobada va reunir alcaldes, alcaldesses, personal tècnic i regidors dels departaments de Promoció Econòmica, així com caps de brigada dels ens participants. Durant la trobada, es van compartir dubtes, es van generar espais de reflexió i es van recollir propostes i suggeriments per a futures millores, tot reconeixent els èxits ja aconseguits i valorant el compromís de tots els implicats.

Aquest programa, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, té com a objectiu principal la millora de l'ocupabilitat de les persones treballadores, especialment aquelles amb més dificultats d'accés al mercat laboral. Amb una combinació d'actuacions de contractació laboral, formació i acompanyament, aquest programa ha estat una font d'oportunitats per a diversos col·lectius. El CCA participa en les línies ACOL, Joves Tutelats i extutelats, PANP, MG52, PRGC i DONA, tots ells participants actius al Consell Comarcal.

El conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de l’Anoia, Josep Lluís Gorgori, ha explicat que “el programa Treball i Formació ha estat una eina essencial durant anys, amb una excel·lent valoració per part dels beneficiaris i els ajuntaments. No obstant això, la necessitat d'establir un espai comú per compartir experiències i identificar àrees de millora ha estat crucial per al seu continu èxit i l'impacte positiu que té en la comarca.

Així, el Consell Comarcal de l'Anoia reafirma el seu compromís amb la promoció de l'ocupació i la millora de les condicions laborals a través de la col·laboració i el diàleg entre institucions i participants del Programa Treball i Formació”.

Last modified: 7 de febrer de 2024