Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal de l’Anoia vol donar veu, anònimament i coincidint amb el 25-N, a dones que hagin patit algun tipus de violència masclista

25 d'octubre de 2021

La iniciativa s’emmarca en la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones

En el marc de la commemoració del 25-N, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones, el Consell Comarcal de l’Anoia vol portar a terme una recollida d’experiències, de forma anònima, de testimonis de dones de totes les edats que hagin patit algun tipus de violència masclista. 

La consellera responsable de Joventut, Feminisme i LGTBI, Carme González, recorda que “si mai t’han dit com has d’anar vestida, què has de fer o deixar de fer pel fet de ser noia o t’han tocat sense el teu permís al bus, al carrer o en una festa, has patit una violència masclista i la teva experiència pot ser exemple per d’altres dones i ajudar a prevenir i eliminar aquestes conductes de la nostra societat”. 

Les dones interessades a participar-hi ho poden fer escanejant el codi QR que trobaran al web del Consell Comarcal i als posts corresponents dels seus perfils a les xarxes socials. Les històries es faran públiques, precisament a través de les xarxes socials, coincidint amb la data del 25 de Novembre.

Last modified: 25 d'octubre de 2021