Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal demana a la Diputació de Barcelona suport en la consolidació del Campus Motor de l’Anoia i en la promoció del turisme.

29 de febrer de 2016

El vicepresident segon i diputat de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, va visitar el passat dimarts 23 de febrer el Consell Comarcal de l’Anoia.

Marc Castells, acompanyat del gerent de Turisme, Francesc Vila, es va reunir amb el president de l’ens comarcal, Xavier Boquete, el vicepresident primer David Alquezar i els consellers de les àrees de Relacions Institucionals, Marcel·lí Martorell, de Turisme i Comerç, Joan Carbó i del Campus Motor, Joan Serra per conèixer més detalladament la realitat de la comarca de l’Anoia en el seu àmbit.

La reunió, va tractar temes com el turisme comentant algunes de les accions que s’estan duent a terme per la promoció de la comarca i demanant suport per poder marcar una estratègia conjunta de promoció turística entre tots els agents del territori.

La trobada però, va estar centrada en el projecte del Campus Motor de l’Anoia. Els representants del Consell Comarcal van explicar al diputat l’aposta prevista de desenvolupament del Campus Motor en els proper 4 anys, una aposta en l'equipament i també en la participació a diferents programes europeus, tot perquè el Campus esdevingui clau dins la promoció econòmica del nostre territori. En aquest sentit doncs no van voler deixar passar l’oportunitat de demanar suport tècnic i econòmic a la Diputació per estudiar, elaborar i implementar els diferents projectes.

El diputat es va mostrar molt receptiu i es va comprometre a fer-ne un seguiment. Alhora va encoratjar a seguir treballant en tots aquests projectes que considerava que ja estan en la bona línia.

Last modified: 5 de febrer de 2018