Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal disposarà de dos pisos d’inclusió per a joves de la comarca

8 de juny de 2015

El servei s'adreça a joves d’entre 18 i 30 anys i s’articula a partir del treball personalitzat amb els joves per a la promoció de la seva emancipació.

El Consell Comarcal i l’ Associació Educativa Nou Quitxalles han signat el conveni de col·laboració per tal de desenvolupar el programa «Pisos d’Inclusió Social a l’Anoia». El programa neix per a donar recolzament a joves de la comarca que es troben en situació de manca d’habitatge i amb l’objectiu de preparar-se per a dur a terme una vida independent i autònoma quan finalitzi la seva estada als pisos.

Els habitatges s’adreçaran preferentment a joves d’entre 18 i 25 anys, parelles joves amb un fill/a menor de 3 anys i famílies monoparentals. L'estada serà d’un any, durant el qual les persones usuàries seguiran un pla de treball orientat a promoure la seva inserció social i laboral en les millors condicions possibles.

Les professionals assignades al programa, una educadora del Consell Comarcal i una professional de l’entitat de Nou Quitxalles, decidiran els casos que es prioritzen i quin és el pla de treball.

El director de l'Associació Educativa Nou Quitxalles, Jose Carlos González, i el vicepresident quart del Consell Comarcal de l'Anoia, Ángel Soteras, han subscrit el conveni.El director de l'Associació Educativa Nou Quitxalles, Jose Carlos González, i el vicepresident quart del Consell Comarcal de l'Anoia, Ángel Soteras, han subscrit el conveni.

 

 

 

Last modified: 5 de febrer de 2018