Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal dóna suport a la Copa Catalana com a activitat per promocionar l’Anoia

10 de setembre de 2013

El Consell Comarcal de l’Anoia treballa per posicionar l’Anoia com al centre neuràlgic d’activitats a l’aire lliure de la Catalunya Central i per aquest motiu dóna suport a esdeveniments de primer nivell com el que tindrà lloc el proper dia 14 de setembre a Castellolí, la Copa Catalana Internacional.

La Copa Catalana Internacional és un dels circuits amb més tradició del panorama estatal, que presenta un calendari amb un total de 6 proves que es realitzen a 6 municipis diferents de la nostra geografia catalana i que en aquesta ocasió passarà per l’Anoia.

Esdeveniments com aquests  ajuden a la promoció del territori per a tot el que representa l’esport i el turisme actiu a l’Anoia, una oportunitat per augmentar i fer créixer la pràctica de l’esport i, alhora, donar notorietat a la marca Anoia Turisme i el seu potencial com a destinació turística activa.

L'objectiu d'aquest circuit és potenciar el rendiment dels corredors de BTT i donar-los un marc de primer nivell per poder desenvolupar el seu talent i així aconseguir també un efecte mediàtic per aconseguir que el mountain bike sigui un dels esports més reconeguts, ja no solament pels seus milers de practicants, si no també pel públic en general. Alguna de les seves proves estan incloses al calendari internacional UCI i el circuit compte amb la presència dels millors corredors del món.

Last modified: 5 de febrer de 2018