Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal edita vídeos tutorials per a facilitar els tràmits en línia més demanats

23 de gener de 2024

L'Oficina d'Acompanyament Digital de l'Anoia ha creat una sèrie de vídeos per a facilitar a la ciutadania els tràmits més demanats. L'objectiu és proporcionar recursos didàctics i guiar els ciutadans de manera clara i accessible en els procediments digitals i millorar la seva autonomia en l'ús de les noves tecnologies.

Els vídeos abordaran temes diversos. La primera publicació se centra en com dur a terme la pre sol·licitud del SEPE, per a quan les persones han de sol·licitar la prestació per situació d'atur.

L'Oficina d'Acompanyament Digital de l'Anoia, és un dispositiu impulsat pel Consell Comarcal de l'Anoia amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, de suport, acompanyament i capacitació a la digitalització ciutadana.

El servei té un doble objectiu, per una banda, dotar a les persones de recursos i competències que garanteixin la seva autonomia digital davant d'aquells tràmits i gestions de la seva vida quotidiana, sobretot aquelles relacionades amb el món laboral; per altra banda, combatre les desigualtats en l'accés a les noves tecnologies, donant resposta a les necessitats digitals de la ciutadania.

El servei està adreçat a tota la ciutadania, fent especial atenció a les persones que es troben en situació de recerca de feina i requereixen un suport específic per la tramitació de prestacions o altres gestions administratives dirigides a millorar la seva ocupabilitat.

Els vídeos s’aniran presentant a les xarxes socials i es penjaran al canal de Youtube del Consell Comarcal de l’Anoia.

Last modified: 23 de gener de 2024