Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal facilitarà la centralització dels contractes dels serveis de telecomunicacions

27 de novembre de 2013

El conveni signat amb la Diputació permetrà que els municipis puguin accedir als serveis que ofereix el Consorci Localret a l’hora de donar-se d’alta als diversos operadors.

Amb l’objectiu de reduïr la despesa en la contractació dels serveis de telecomunicacions, el Consell Comarcal de l’Anoia i la Diputació de Barcelona han signat un conveni que consisteix en donar facilitats per centralitzar la contractació amb els diferents operadors. D’aquesta manera el Consell podrà rebre els serveis del Consorci Localret que ja agrupa a diferents municipis i entitats municipals de Catalunya i que ja té un conveni amb la mateixa Diputació.

Gràcies al conveni signat, els municipis de l’Anoia que ho vulguin podran accedir als avantatges que ofereix Localret, ja que potencia l’estalvi econòmic en tres lots diferents: els serveis de comunicacions de veu en ubicacions fixes, el serveis de comunicacions mòbils de veu i dades, i els serveis de dades i d’accés a Internet.

El conveni també inclou ajuda per fer inventaris d’infraestructures i de serveis de telecomunicacions a l’entorn municipal i comarcal, coordinar les tasques d’implementació de nous operadors i solucions tècniques, facilitar les relacions entre els ens locals i els operadors, donar suport tècnic als ens locals per a la implementació dels serveis i coordinar les incidències en l’operació i manteniment dels serveis de telecomunicació contractats, entre d’altres.

La firma de l’acord, que té una durada de quatre anys, va anar a càrrec del president del Consell Comarcal, Xavier Boquete, i del President delegat de l’Àrea d’Hisenda, Recursos Interns i Noves Tecnologies de la Diputació, Carles Rossinyol.

Last modified: 5 de febrer de 2018