Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Dinar de la Gent Gran de l’Anoia reuneix més de 350 persones a Òdena

1 d'octubre de 2013

La jornada, organitzada amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran, es va completar amb una visita al castell, un espectacle de màgia, un ball i  l’exposició itinerant ‘Voluntariat sènior’

Més de 350 persones de 12 municipis van participar dissabte en el Dinar de la Gent Gran de l’Anoia, organitzat pel Consell de la Gent Gran de l’Anoia i l’Ajuntament d’Òdena. La iniciativa, que va tenir lloc al Poliesportiu Mestre Vila Vell d’Òdena, s’emmarca en la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran (1 d’octubre).

L’elevada assistència -amb persones procedents de tota la comarca, la gran majoria coordinades per les diferents associacions de gent gran dels municipis- i el bon clima van ser els protagonistes de la jornada, que a més del dinar va comptar amb altres activitats. Així, es va iniciar ja al matí amb una visita guiada al Castell d’ Òdena i els carrers adjacents a càrrec de Josep Vicenç Mestre. Posteriorment es va anar al poliesportiu Mestre Vila Vell, que va acollir el dinar. En aquest mateix espai els nombrosos assistents també van gaudir d’un espectable de màgia, a càrrec d’Èric Ortega, i d’un ball amb l’orquestra Paris La Nuit.

A més de la gent gran, en el dinar també hi van ser presents l’alcalde d’Òdena, Pep Solé, el president del Consell Comarcal de l’Anoia, Xavier Boquete, el vicepresident del Consell de la Gent Gran de l’Anoia, Enric Senserrich, el diputat de Benestar Social de la Diputació de Barcelona, Josep Oliva, i la diputada anoienca al Parlament de Catalunya Maria Senserrich, així com altres alcaldes i regidors dels municipis de la comarca.

La diada, a més de commemorar el Dia Internacional de la Gent Gran, vol ser una  jornada festiva i reivindicativa on les persones grans siguin per un dia veritables protagonistes i, al mateix temps, contribuir a difondre una imatge més positiva de l’envelliment.

El Dinar de la Gent Gran de l’Anoia reuneix més de 350 persones a ÒdenaDurant la jornada també es va poder visitar, al mateix poliesportiu, l’exposició itinerant ‘Voluntariat sènior’, que pretén sensibilitzar i animar les persones grans a fer tasques de voluntariat per tal de millorar el benestar de la societat actual. La mostra, que es podrà visitar en aquest mateix espai fins al dia 7 d’octubre, recull 28 projectes de 7 entitats de la comarca que cerquen voluntaris i voluntàries sèniors amb diferents perfils per fer-los possibles. L’exposició recorrerà després altres municipis de l’Anoia.

El Consell Comarcal agraeix la col·laboració del Consell de la Gent Gran, l’Ajuntament d’Òdena i els presidents i membres de les associacions de gent gran de la comarca que van ser presents a la diada, especialment l’Associació de la Gent Gran d’Òdena, el treball de la qual va permetre que el dinar fos un èxit.

Last modified: 5 de febrer de 2018