Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal i l’Ajuntament organitzen dues sessions de formació adreçades a les persones que realitzen tasques com a monitores en qualsevol àmbit 

30 d'abril de 2024

El Consell Comarcal de l'Anoia, juntament amb l'Ajuntament d'Igualada, han anunciat l'organització de dues jornades de formació dirigides al monitoratge del lleure, esports, cultura i d’altres àmbits. Aquesta iniciativa arriba després de recollir les opinions i necessitats de les entitats locals mitjançant una enquesta impulsada per la Taula Local d'Infància i Adolescència (TLIA) de la Comarca de l'Anoia.

Les formacions tindran lloc en dues jornades consecutives al Casal Cívic i Comunitari d'Igualada – Casal del Passeig, els dissabtes 11 i 18 de maig, en horari de 9 a 13:30 hores.

La primera jornada, el dissabte 11 de maig, es centrarà en temes com la igualtat de tracte i no discriminació, la identificació i abordatge del bullying, així com en la detecció i actuació en situacions de risc o desemparament en infants i adolescents. Aquests continguts seran impartits pel Consell Comarcal de l'Anoia.

La segona jornada, el dissabte 18 de maig, oferirà formació sobre identificació i abordatge de consum de tòxics i addiccions, acompanyament als infants amb dificultats en les relacions i la conducta, i la incorporació de la perspectiva de gènere i LGTBI en l'oci i el lleure. En aquesta ocasió, col·laboraran el Consell Comarcal de l'Anoia i l'Ajuntament d'Igualada, així com el CSMIJ de l'Anoia.

Les persones interessades en participar tenen fins al 3 de maig per formalitzar la seva inscripció. Les places són limitades i s'atorgaran per ordre d'inscripció. Es facilitarà una acreditació d'assistència als participants.

Per inscriure's i obtenir més informació, es pot accedir al formulari corresponent a través del següent enllaç: https://bit.ly/FormacioMonitoratgeCCA

Amb aquesta iniciativa, el Consell Comarcal de l'Anoia i l'Ajuntament d'Igualada reafirmen el seu compromís amb la formació dels professionals i voluntariat del lleure i la promoció del benestar infantil i juvenil a la comarca.

Last modified: 30 d'abril de 2024