Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal impulsa la campanya “Sempre referents” per promoure el talent femení entre els joves aquest 8-M

2 de març de 2021

La campanya convida als i les joves a dir el seu referent femení 

El Consell Comarcal, a través d’Anoia Jove, impulsa amb motiu del 8-M, Dia Internacional de les Dones, la campanya “Sempre referents”. La consellera de Joventut, Feminisme i LGTBI, Carme González destaca que “massa vegades encara els referents d’èxits són homes, quan hi ha grans dones que són referents en molts àmbits científics, culturals, activistes o esportius, per exemple. Per aquest 8-.M volem posar-les a primera línia i destacar el talent femení”.

Durant tota la setmana es podrà seguir la campanya a través del perfil d’Instagram d’Anoia Jove amb l’objectiu de donar visibilitat al paper de les dones en diferents àmbits de la societat, tot posant com a exemple a deu dones que són persones de referència en els seus camps professionals o de lluita política. Des d’Anoia Jove es convida a la gent jove a compartir quines dones són referència per a elles per, finalment fer un recull de les respostes a través d’un vídeo que serà publicat el 8 de març.

La campanya es pot seguir i participar seguint el perfil d’Instagram @oficinajove_anoia o dels equipaments juvenils de Cabrera d’Anoia, Calaf, Capellades, Carme, Castellolí, El Bruc, Els Hostalets de Pierola, La Llacuna, La Pobla de Claramunt, La Torre de Claramunt, Òdena, Sant Martí de Tous, Santa Margarida de Montbui, Sant Martí Sesgueioles, Vallbona d’Anoia i Vilanova del Camí.

Last modified: 2 de març de 2021