Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

L’Anoia homenatja Jordi Viladoms pel seu gran resultat al Dakar 2014. El sotscampió en motos del Dakar ha inaugurat amb la seva rodera l’espai destinat als esportistes d’elit

19 de febrer de 2014

El Consell Comarcal de l’Anoia ha homenatjat, en nom de la comarca, el pilot igualadí Jordi Viladoms, que es va classificar com a sotscampió en motos en el darrer ral·li Dakar 2014 competint amb l’equip KTM.

En un emotiu acte de reconeixement celebrat aquest dimarts al Campus Motor Anoia, el President del Consell Comarcal Xavier Boquete ha destacat el company- erisme amb què Viladoms va competir al Ral·li, “un companyerisme que ha contribuït a fer que el seu cap d’equip quedés en primera posició” i li ha agraït que sigui ambaixador del territori, portant el nom de la comarca arreu. Jordi Viladoms, per la seva banda, ha agraït aquest homenatge i ha remarcat que per l’Anoia és molt important tenir unes instal·lacions com les del Campus Mo- tor, ja que “reuneixen les eines que qualsevol equip o marca necessita”.

El pilot igualadí ha inaugurat l’espai dels esportistes d’elit marcant la rodera de la moto amb què va competir al Dakar 2014 al ciment moll del Campus. Aquest nou espai porta pel nom “La petjada del motor” i anirà destinat als “grans” del motor que passin per les instal·lacions del Campus. Segons ha explicat el responsable de l’equipament, Josep Centellas, “l’objectiu és que l’espai sigui testimoni dels esportistes d’elit que hagin fet història i que vinguin a deixar la seva petjada”.

El Campus Motor Anoia va obrir les portes el passat mes de desembre a Castellolí, convertint així l’Anoia en el territori de Catalunya més ben preparat per aten- dre les necessitats del sector del motor, ja que el nou equipament empresarial se suma a l’oferta del circuit de velocitat Parcmotor, al centre de formació de pilots Fast Parcmotor, i al polígon industrial especialitzat en el motor, situat al mateix terme municipal.

El nou edifici, impulsat pel Consell Comarcal de l’Anoia, és un centre tecnològic per acollir activitats i esdeveniments organitzats per empreses dels sectors auto- mobilístic, aeronàutic i el relacionat amb les energies renovables.

Last modified: 5 de febrer de 2018