Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal ofereix gratuïtament als municipis una carpa mòbil per promoure els hàbits saludables entre els joves en les festes nocturnes

12 de juliol de 2012

El servei GPS (Grup de Promoció de la Salut) Anoia Jove es va posar en marxa dissabte passat al ‘Montbui Summer Festival’ i aquestes setmanes visitarà altres localitats de la comarca.

El Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal de l’Anoia ha posat en marxa un nou servei gratuït per als Ajuntaments amb l’objectiu de promocionar els hàbits saludables entre el col·lectiu juvenil. Es tracta del programa GPS (Grup de Promoció de la Salut) Anoia Jove, una carpa mòbil que s’instal·la en els actes juvenils nocturns dels municipis que la sol·liciten i on un tècnic de Joventut del Consell els informa sobre hàbits saludables i conductes responsables i segures.

La carpa GPS Anoia Jove es va estrenar dissabte passat, 7 de juliol, al ‘Montbui Summer Festival’, on va registrar una elevada assistència de joves. A la carpa s’hi pot trobar ampli material informatiu sobre qüestions com ara la prevenció de les drogodependències, la prevenció de riscos en les relacions sexuals i la prevenció en el consum d’alcohol i la conducció segura. També s’hi reparteixen preservatius i alcoholímetres d’un sol ús.

A més, els joves poden tastar els Porrons 0,0%, que contenen còctels sense alcohol i fer-se una fotografia. Les fotos es pengen al grup de facebook/GPS Anoia Jove, on s’ha obert un procés de votacions per a escollir la imatge més divertida. La fotografia que obtingui més ‘M’agrada’ al facebook serà obsequiada amb un pack d’aventura per a dues persones.

Després de l’estrena a Santa Margarida de Montbui, la carpa GPS Anoia Jove visitarà en els dies vinents els municipis de Carme, Masquefa, Castellolí, Vallbona d’Anoia, Calaf, Vilanova del Camí, Sant Martí de Tous i Igualada, amb motiu de les seves festes majors i altres esdeveniments populars.

Els Ajuntaments que estiguin interessats en aquest servei poden sol·licitar-lo al Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal, trucant al 938051585 o escrivint un correu electrònic a joventut@anoia.cat

Last modified: 5 de febrer de 2018