Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal ofereix nous cursos adaptats a les necessitats del mercat de treball

23 d'octubre de 2011

Agent de desenvolupament turístic, zelador/a sanitari i atenció especialitzada a malalts d’alzheimer són els tres cursos que el Consell Comarcal de l’Anoia impartirà el curs 2011-2012

El Servei d’Ocupació de Catalunya ha optat per diversificar l’oferta formativa i fer-la més accessible i ajustada a les competències professionals, per això ha atorgat al Consell Comarcal de l’Anoia l’execució dels cursos d’agent de desenvolupament turístic, zelador/a sanitari i atenció especialitzada a malalts d’alzheimer.

La temàtica dels nous cursos respon a una necessitat d’adaptar la formació a les necessitats de les empreses. El mercat de treball és dinàmic i complex, per això cal una oferta formativa ajustada a les noves competències professionals.

La formació en agent de desenvolupament turístic s’impartirà del 29 de desembre a l’11 de juny, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, amb un total de 565 hores. Els requisits necessaris per cursar la formació són: estudis mínims de batxillerat, BUP o grau mig, català i castellà escrit i parlat correctament, preferiblement carnet de conduir i vehicle i motivació i interès pel sector turístic.

El curs de zelador/a sanitari començarà el 30 de gener i finalitzarà el 23 d’abril, s’impartirà de dilluns a divendres de 9 a 14 hores amb un total de 215 hores teòriques i 75h pràctiques que es realitzaran a empreses del sector sanitari de la comarca. Els requisits necessaris per les persones interessades en el curs és tenir l’E.S.O, català i castellà parlat i escrit, i preferiblement experiència en atenció a persones.

El curs d’atenció especialitzada a malalts d’alzheimer s’iniciarà el 30 de març i finalitzarà el 25 de juny, s’impartirà de 9 a 14h de dilluns a divendres, amb un total de 215 hores teòriques i 75 pràctiques. Cal tenir experiència demostrable en l’àmbit socio-sanitari i estudis de l’àmbit sanitari o social. Les hores pràctiques es realitzaran a empreses del sector de la comarca.

Tots els cursos s’impartiran a la seu del Consell Comarca de l’Anoia i van dirigits a persones en situació d’atur. Les persones interessades en algun d’aquests cursos es poden inscriure mitjançant la web: www.oficinadetreball.cat, o bé trucant el telèfon del Consell Comarcal de l’Anoia 93.805.15.85.

Last modified: 5 de febrer de 2018