Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal organitza, el 20 d’octubre, una jornada de networking adreçada al sector agroalimentari de l’Anoia 

3 d'octubre de 2022

La trobada vol ser un escenari d’intercanvi d’experiències i de desenvolupament de sinergies entre els diferents actors de la cadena de valor d’aquest sector al territori

El Consell Comarcal de l’Anoia organitza a l’octubre la primera jornada de Networking de la cadena de valor del sector agroalimentari de l’Anoia. Tindrà lloc el dijous, 20 d’octubre, de 15 a 19h al Centre d’Innovació Anoia, a Vilanova del Camí.

Aquesta jornada té per objectiu potenciar l’intercanvi i coneixença entre les diferents empreses que es vinculen al sector agroalimentari a la comarca: des de productors agrícoles i ramaders, a professionals de la industria agroalimentària, passant pels serveis del sector agrari, comerços, restaurants o allotjaments turístics, així com serveis de logística i distribució.

El vicepresident primer del Consell Comarcal, Jordi Cuadras, afirma que “el sector agroalimentari té avui un pes destacat a l’Anoia però, el més important, és que té un gran horitzó de desenvolupament al seu davant; l’objectiu és fer-lo atractiu entre les noves generacions perquè el vegin també com una oportunitat laboral i que tot això faci que puguem tenir una comarca preparada per practicar el consum quilòmetre zero. Per això, des del Consell Comarcal acompanyarem el seu avenç impulsant totes les accions que estiguin al nostre abast i alhora apostarem de manera ferma per la indústria i el sector serveis. A la nostra comarca ho volem tot”.

La jornada comptarà amb dues taules de treball temàtiques i dues rondes d’entrevistes ràpides, de 4 minuts de durada, entre les empreses. Per tancar, tindrà lloc la taula rodona titulada “Innovació i tecnologia en el sector agroalimentari. Bones pràctiques”. La informació i el formulari d’inscripcions ja es poden trobar al web elfuturestaalaterra.anoia.cat/networking. 

A més, amb la voluntat que la jornada resulti veritablement interessant i d’utilitat per als participants, es demana que prèviament omplin un qüestionari d’inscripció per tal de conèixer els seus interessos a l’hora de participar en les taules de treball i saber amb quins altres perfils professionals i empresarials voldrien interactuar prioritàriament.

Aquest acte s’emmarca dins dels projectes comarcals dels programes de Treball, Talent i Tecnologia (TTT) i Xarxa de Productes de la Terra, que s’impulsen des del Consell Comarcal de l’Anoia amb el suport de la Diputació de Barcelona. Concretament, el programa TTT  té l’objectiu de promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la tecnologia. I vol fer-ho mitjançant accions, com aquest networking, que facilitin l’avenç tecnològic i acompanyin la transició digital de persones, empreses i institucions cap a un model socioeconòmic sostenible, inclusiu, competitiu, solidari i igualitari.

Last modified: 3 d'octubre de 2022