Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal organitza un curs sobre la producció agrícola ecològica

12 de juny de 2012

El proper 26 de juny el Consell Comarcal de l’Anoia, l’àrea de promoció comarcal, organitza la sessió “La reconversió a la producció agrària ecològica, una aposta de futur”.

La sessió s’adreça a empreses agrícoles interessades en la reconversió a la producció ecològica o bé aquelles persones emprenedores interessades en iniciar la seva activitat en l’agricultura ecològica. L’objectiu és dotar als assistents de la informació bàsica sobre els beneficis d’aquesta reconversió i els condicionants necessaris per fer-ho possible.

Entre altres, el curs tractarà de les  potencialitats actuals i futures de la producció agrària ecològica, com preparar la reconversió a la producció agrària ecològica, el perfil dels consumidors/es de productes ecològics i les diferents vies de comercialització.

El curs és gratuït i tindrà lloc el dimarts 26 de juny a de 9 del matí a 1 del migdia. Per assistir a la sessió cal enviar un correu electrònic a lcosta@anoia.cat indicant el nom i cognoms o trucant al 938051585 ext. 311

Last modified: 5 de febrer de 2018