Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal organitza un seminari per a tècnics municipals sobre la convalidació o homologació d’estudis dels professionals procedents de la immigració

15 de maig de 2012

El departament de Benestar Social i Atenció a la Ciutadania del Consell Comarcal de l’Anoia conjuntament amb el Servei de Polítiques de Diversitat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona organitzen un seminari sobre la convalidació o homologació d’estudis dels professionals procedents de la immigració.

El curs va adreçat a personal municipal de l'àmbit de les polítiques de diversitat i ciutadania així com d'altres que, desenvolupant les seves tasques en altres àmbits del treball municipal, tinguin interès a aprofundir en els continguts del seminari.

Els objectius de la sessió són informar i assessorar sobre els procediments legals i administratius per a l'homologació de títols acadèmics i informar sobre els tràmits que han de realitzar les persones estrangeres per a poder accedir a la formació universitària, a la formació professional o al batxillerat.

La sessió es durà a terme el proper dimarts 22 de maig de 10h a 12h a la seu del Consell Comarcal de l’Anoia. Tots els interessats poden fer l’inscripció a través d’aquest enllaç http://www.diba.cat/cjs/jornada.asp?id=1765.

Last modified: 5 de febrer de 2018