Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal organitza una jornada d’“Speed-dating” professional

23 de maig de 2018

El servei d'ocupació de l'ens apropa les persones en estat de recerca de feina i les empreses que es dediquen a la selecció de personal

El passat dia 17 de maig es va dur a terme a les instal·lacions de Mont-Àgora de Santa Margarida de Montbui la primera sessió d'"Speed dating" organitzada pel Servei d'Ocupació del Consell comarcal de l'Anoia.

Fruit del treball realitzat per part de l'equip tècnic del Servei, (que inclou projectes com: Anoia Activa, Fem ocupació per joves, Marmi) es va creure adient, amb coordinació amb l'equip tècnic de promoció econòmica de l'Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, de realitzar una sessió a nivell comarcal que permetés un espai d'intercanvi i aprenentatge entre les persones beneficiàries dels diversos serveis de la comarca amb empreses especialitzades a realitzar selecció de personal.

La jornada es va desenvolupar al llarg de tot el matí, organitzant a les persones que cerquen feina en diversos grups per tal de poder mantenir un intercanvi de 3 minuts amb cadascuna de les empreses participants. Aquesta posada en escena per part de les persones beneficiàries, va ser treballada prèviament amb l'equip tècnic dels diversos projectes i els va permetre poder posar en pràctica les seves habilitats així com detectar els possibles punts dèbils a millorar.

Així doncs, al llarg de la jornada van participar un total de 22 persones, les quals una vegada acabada la sessió, se'ls va facilitar un qüestionari de satisfacció que ha obtingut uns resultats excel·lents. Aquest motiu, i a causa de la visió de descentralitzar els serveis per part del Consell Comarcal de l'Anoia, fa preveure es duguin a terme més jornades com aquesta en diferents municipis de la comarca.

Les empreses participants en la jornada varen ser: Adecco, Eurofirms, Grup Carles, Grup Català de Treball, Iman temporing i Randstad. Totes elles disposaven d'un document prèviament preparat segons el candidat que tindria al davant per prendre notes i després poder fer un retorn tant a l'equip tècnic com a la persona interessada.

En finalitzar l'acte, cadascuna de les empreses va tenir un espai per tal de presentar-se, explicar el seu funcionament i serveis i convidar als usuaris a passar per les seves oficines per mantenir una entrevista presencial més profunda.

L'acte de cloenda va comptar amb la presència del vicepresident tercer del Consell Comarcal, el Sr. Xavier Pérez i l'alcalde de Santa Margarida de Montbui, el Sr. Teo Romero.

Last modified: 23 de maig de 2018