Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Formació per entitats i joves de la comarca per a la millora de la qualitat de les festes

26 de maig de 2018

Des del Servei Comarcal de Joventut de l’Anoia, i dins del marc del programa GPS Jove (Grup Promoció Salut), s’ha programat la 2a edició de la formació per entitats i joves de la comarca: Festes de Qualitat amb la intenció d’apoderar els i les joves com a agents actius i transformadors de certes dinàmiques relacionades amb l’oci nocturn.

L’objectiu de la jornada és debatre i treballar sobre la prevenció de riscos derivats del consum d’alcohol i drogues en els espais d’oci i en com podem reduir i/o prevenir les actituds sexistes i la violència masclista que es genera en aquests espais de la mà d’expertes en la matèria.

Es tracta d’un taller formatiu de 4h de durada i es durà a terme el dissabte 9 de juny al matí, de les 10 a les 14h, a l’Oficina Jove de l’Anoia (Consell Comarcal de l’Anoia - Plaça St. Miquel 5, d’Igualada).

Es convida a participar a totes les entitats i grups de joves que organitzen activitats d’oci nocturn en els seus municipis. En finalitzar la sessió es lliurarà un certificat d’aprofitament als i les assistents.

Els interessats/des poden formalitzar la seva inscripció a través de la pàgina web anoia jove.cat

Last modified: 26 de maig de 2018