Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal organitza una visita al Parlament de Catalunya amb alumnat dels cursos de coneixement de l’entorn

3 de desembre de 2013

Una cinquantena de persones assistents als cursos de coneixement de la societat catalana organitzats pel Consell Comarcal, van participar en una visita al Parlament de Catalunya, que es va dur a terme el passat 26 de novembre.

Les persones assistents, provinents dels municipis de Calaf, la Llacuna, els Hostalets de Pierola, Piera, Masquefa, Sta. Margarida de Montbui, Vallbona d’Anoia i Vilanova del Camí, van poder visitar l’hemicicle i gaudir de l’explicació de la funció i l'organització de la institució parlamentària actual, els orígens històrics de l'edifici i la seva evolució històrica des de principis del segle XVIII fins a l'actualitat.

L’objectiu de la sortida, que va despertar un gran interès, era el de consolidar els coneixements adquirits al curs, al voltant de la organització política i la història de Catalunya.

La visita va comptar amb la presència de les regidores de benestar social dels ajuntaments de Calaf i Vallbona d’Anoia i de la diputada anoienca Maria Senserrich, que va respondre a les preguntes formulades per l’alumnat.
Aquesta activitat s’ha dut a terme amb el suport de la Direcció General per a la Immigració del Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya.

Last modified: 5 de febrer de 2018