Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Finalitza un nou curs de coneixement de la societat catalana impartit pel Consell Comarcal al municipi de Masquefa

3 de desembre de 2013

Una desena d’alumnes masquefins han assistit al curs de formació que el Consell Comarcal de l’Anoia ha impartit amb la col·laboració de l’Ajuntament de Masquefa.

El curs, que ha tingut una durada de 20 hores, s’ha impartit al CTC (Centre Tecnològic Comunitari), va començar el 22 de setembre i va finalitzar el passat 28 d’octubre.

L’objectiu de la iniciativa,  és oferir a totes les persones immigrades, informació bàsica sobre el funcionament dels serveis del municipi i sobre la societat catalana (drets i deures fonamentals, sistema polític i administratiu, recursos i serveis, cultura, entre d’altres). Aquest curs de coneixement de l’entorn s’emmarca en les directrius de la Llei d’acollida, aprovada pel Parlament de Catalunya l’any 2010, la qual regula les actuacions que s’adrecen a les persones nouvingudes per a promoure la seva autonomia i igualtat d’oportunitats. El Pla de Ciutadania i Convivència del Consell Comarcal de l’Anoia organitza aquests cursos a diversos municipis de la comarca des de l’any 2007.

Last modified: 5 de febrer de 2018