Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal posa en marxa un nou servei d’assessoria acadèmica per als joves

9 d'abril de 2015

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de l’Anoia ha posat en marxa un nou servei d’assessoria acadèmica obert a tots els joves de la comarca i a les seves famílies. Es tracta d’un espai que ofereix informació, orientació i assessorament sobre formació reglada amb l’objectiu d’acompanyar al jove en la definició del seu itinerari acadèmic i la presa de decisions, posant al seu abast totes les opcions d’estudi existents en qualsevol ensenyament.

Per una banda s’hi ofereix assessorament individualitzat, ja sigui presencialment a l’Oficina Jove, o bé via telefònica, correu electrònic, xarxes socials o Skype.

Per l’altra banda, també hi ha l’opció de rebre atenció de forma col·lectiva, mitjançant tallers d’orientació acadèmica per als joves dels instituts de la comarca sobre temàtiques diverses.

El nou servei d’assessoria acadèmica ofereix informació sobre ESO i Batxillerat, Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior, l’accés a la universitat i els tipus d’estudis universitaris, convalidacions, màsters i postgraus, doctorats, cursos i seminaris, informació sobre beques i ajuts, la prova per l’obtenció del títol de graduat en educació secundària obligatòria o la preparació per a la prova d’accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior, entre d’altres.

El servei d’assessoria acadèmica està ubicat a l’Oficina Jove de l’Anoia, a la seu del Consell Comarcal (plaça Sant Miquel, 5, d’Igualada) i atén els usuaris, amb cita prèvia, els dilluns de 4 a 7 de la tarda.

Per demanar cita cal omplir el formulari del servei d’assessoria acadèmica que es pot descarregar al web de l’Oficina Jove de l’Anoia: www.anoiajove.cat.

També es pot demanar cita enviant un mail a anoia@oficinajove.cat, trucant al 93 805 15 85, enviant un whatsapp al 679 96 46 69 o mitjançant les xarxes socials.

Last modified: 5 de febrer de 2018