Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

L’Anoia es promociona al B-Travel, el Saló del Turisme de Catalunya

15 d'abril de 2015

B-Travel és el renovat Saló Internacional del Turisme a Catalunya de Fira de Barcelona, que, després de 23 anys es transforma en B-Travel per convertir-se en el nou punt de trobada del turisme a la ciutat de Barcelona.

Del 17 al 19 d’abril el recinte de Montjuïc de Barcelona acollirà el nou saló  de l’oferta turística catalana, en el qual la Gerència de Serveis  de la Diputació de Barcelona participarà en l’estand de l’Agència Catalana de Turisme (ACT) que s’estructurarà en quatre illes. Una d’elles l’ocuparan la ciutat i les comarques de Barcelona. La zona del “Barcelona és molt més” tindrà amb una superfície de 200 m2 on el públic assistent disposarà de les diferents ofertes turístiques de la  província de Barcelona, sota la marca turística “Barcelona és molt més, Costa Barcelona i Paisatges Barcelona“.
El turisme de proximitat és una prioritat en les accions de promoció turística de la Gerència de Turisme de Diputació de Barcelona i especialment per a tots els territoris de les comarques de Barcelona.

Així, l’Anoia hi tornarà a participar promocionant, un any més, els seus atractius en aquest Saló, la fira més important d’aquest sector que se celebra al nostre país.  El Consell Comarcal i els Ajuntaments de Masquefa, la Llacuna, Sant Martí de Tous i el Consorci de l’Alta Anoia hi seran presents dins l’estand de l’Agència Catalana de Turisme (ACT) que la Diputació de Barcelona va cedir al Consell i que aquest va posar a la disposició dels municipis de la comarca.

L’ens comarcal, amb la marca Anoia Turisme, donarà a conèixer als milers de visitants els encants de tota la comarca, la seva oferta d’allotjament i restauració, i l’agenda d’activitats, propostes i esdeveniments turístics que s’hi celebren. Masquefa, la Llacuna, Sant Martí de Tous i el consorci de l’Alta Anoia hi exposaran les seves iniciatives turístiques i elements d’interès com a reclam per aconseguir que més persones visitin aquests municipis.

La presència al B-Travel és un gran aparador per fer visible el potencial de la comarca i dels seus municipis en aquest sector estratègic, que té un gran pes específic per contribuir a la dinamització econòmica del territori.

Last modified: 5 de febrer de 2018