Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

L’Oficina Jove del Consell Comarcal engega un cicle de xerrades per als joves que volen fer estades a l’estranger

9 d'abril de 2015

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de l’Anoia ha posat en marxa un cicle de xerrades sobre Mobilitat Internacional als equipaments juvenils de la comarca. La primera sessió tindrà lloc el dijous 16 d’abril a les 7 de la tarda a La Kaserna d’Igualada i portarà per títol ‘Aquest estiu marxo a l’estranger’.

La xerrada se centrarà en les oportunitats per a menors de 18 anys. Els assistents podran conèixer de primera mà iniciatives com els intercanvis juvenils, els camps de treball, les estades com a au pair per estudiar idiomes a l’estiu, les estades en famílies i altres opcions exclusives per a joves de 13 a 18 anys.

D’altra banda, els joves que no puguin assistir a la xerrada, però que estiguin interessats en fer una estada a l’estranger, es poden posar en contacte amb l’Oficina Jove de l’Anoia i demanar hora per a l’assessoria de mobilitat internacional  -que atén consultes els dijous de 4 a 7 de la tarda-, ja sigui mitjançant el correu electrònic anoia@oficinajove.cat, el telèfon 93 805 15 85 o per whatsapp al mòbil 679 96 46 69.

També es pot demanar cita mitjançant la pàgina web www.anoiajove.cat, així com als perfils de l’Oficina Jove del Consell Comarcal a Facebook i Twitter.

Last modified: 5 de febrer de 2018